JGL-ov investicijski projekt INTEGRA nominiran za gospodarski događaj godine

Nova JGL R&D zgrada

Večernji list i Poslovni dnevnik već osam godina organiziraju izbor gospodarstvenika i gospodarskog događaja godine. Stručni žiri kojeg čine urednici i novinari, kao i čelnici gospodarskih udruženja te dekani ekonomskih fakulteta tako su i ove godine izabrali su pet najuspješnijih domaćih menadžera te pet događaja koji su presudno utjecali na gospodarska zbivanja u 2023., a jedan od nominiranih događaja je i završetak velikog JGL-ovog investicijskog projekta INTEGRA.

Nakon nominacije od stručnog žirija, pet gospodarstvenika i gospodarskih događaja ponuđeno je na glasanje čitateljima/javnosti koja će odlučiti o ovogodišnjim pobjednicima.

Glasati se može do 30. studenog, do kraja dana, telefonskim pozivom ili SMS-om. Više detalja o izboru i nominiranima nalazi se na Kako glasati za gospodarstvenika i gospodarski događaj godine - Večernji.hr (vecernji.hr).

Završetak trogodišnjeg investicijskog projekta INTEGRA je obilježen 22. rujna 2023., svečanošću koja je okupila brojne uzvanike iz svijeta gospodarstva i politike. INTEGRA je kruna JGL-ovih nastojanja da se na jednom mjestu objedine istraživački, razvojni i proizvodni kapaciteti, kao i da se unaprijedi logistika i distribucija te tako kompanija osigura još bolje uvjete rada i uspješnije poslovanje.

JGL-ov projekt već je prepoznat od strane vanjskih stručnjaka i gospodarstvenika, što je potvrdilo i nedavna dodjela nagrade „100% Lider invest“ gdje je INTEGRA bila pobjednik u kategoriji najbolja proizvodna investicija u Hrvatskoj.

 INTEGRA u brojkama:

  • vrijednost investicije: 53 milijuna eura
  • trajanje projekta: 3 godine
  • rast kapaciteta sterilne proizvodnje za 60 posto (40 milijuna proizvoda)
  • ukupna površina nove farmaceutske proizvodnje: 3250 m2
  • novi pilot pogon: 750 m2
  • novi laboratoriji i uredi za istraživanje i razvoj te kontrolu kvalitete: 2450 m2
  • novi logističko-distribucijski centar Kukuljanovo: 20 000 m2
  • kapacitet logističko-distribucijskog centra Kukuljanovo: 17 500 paleta

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.