Informacije o proizvodu

Alfabiotik i Alfabiotik Junior inovativni su dodaci prehrani namijenjeni djeci od tri godine starosti i odraslima. Proizvodi u sebi sadrže znanstveno utemeljenu, jedinstvenu kombinaciju AHCC®FD kompleksa (acetilirani alfa 1,4 glukan) i bakterijske kulture BB12®, neškodljivi su i sigurni za primjenu.

Naša rješenja

Alfabiotik Junior

Alfabiotik Junior

Alfabiotik Junior inovativan je dodatak prehrani namijenjen djeci od 3 godine starosti. U sebi sadrži jedinstvenu kombinaciju kompleksa AHCC®FD (acetilirani alfa 1,4 glukan) i bakterijske kulture BB12®.

Saznaj više
Alfabiotik

Alfabiotik

Alfabiotik je inovativan dodatak prehrani namijenjen odraslima. U sebi sadrže jedinstvenu kombinaciju kompleksa AHCC®FD (acetilirani alfa 1,4 glukan) i bakterijske kulture BB12®.

Saznaj više

Moje zdravlje

Pad imuniteta

Pad imuniteta

Imunitet možemo jačati poticanjem obrambenih mehanizma djeteta zdravim životnim navikama te direktnim djelovanjem, poglavito kroz modulaciju i jačanje prve linije obrane, prirođenog imuniteta.

Saznaj više
Korištenje antibiotika

Korištenje antibiotika

Antibiotici se primjenjuju više od 70 godina i upotrebljavaju se za liječenje bakterijskih infekcija. Bakterijske infekcije jedne su od najčešćih bolesti s incidencijom koja se kreće od oko 30 posto – procjenjuje se da u Hrvatskoj 100.000 ljudi dnevno uzima antibiotik.

Saznaj više

Iz JGL Obitelji

Vrijeme čitanja: 3 min

Jakim imunitetom protiv školskih bolesti – važnost crijevne mikroflore

Pročitaj više
Vrijeme čitanja: 2 min

Evo zašto je plivanje najbolja aktivnost i zimi

Pročitaj više
Vrijeme čitanja: 2 min

Pet savjeta za poboljšanje imuniteta školaraca

Pročitaj više

JGL Family
Saznaj više na jglobitelj.hr

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.