Kutak za medije

Novosti iz Doline inovacija

Nova JGL R&D zgrada
1 min čitanja

JGL-ov investicijski projekt INTEGRA nominiran za gospodarski događaj godine

Večernji list i Poslovni dnevnik već osam godina organiziraju izbor gospodarstvenika i gospodarskog događaja godine. Stručni žiri kojeg čine urednici i novinari, kao i čelnici gospodarskih udruženja te dekani ekonomskih fakulteta tako su i ove godine izabrali su pet najuspješnijih domaćih menadžera te pet događaja koji su presudno utjecali na gospodarska zbivanja u 2023., a jedan od nominiranih događaja je i završetak velikog JGL-ovog investicijskog projekta INTEGRA.

Predstavnici Grupacije Svjetske banke posjetili JGL
1 min čitanja

Predstavnici Grupacije Svjetske banke posjetili JGL

Kao priprema za buduću strategiju suradnje Republike Hrvatske i Grupacije Svjetske banke provodi se niz konzultacija s različitim dionicima. U sklopu tih konzultacija predstavnici ureda Svjetske banke u Hrvatskoj izrazili su želju posjetiti JGL, a susret je realiziran 7. studenoga 2023. godine.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.