JGL podržao promociju zdravlja i ekologije kroz sportsko-rekreativna događanja na Platku

Protekla dva vikenda Platak je bio destinacija za sve koji su tražili predah od vrućine, pozitivnu atmosferu te druženje i rekreaciju. U subotu 19. kolovoza održalo se sedmo Sportsko lice Platka, koje je okupilo tristotinjak sportaša i zaljubljenika u život u pokretu. U turnirima je sudjelovalo 11 nogometnih ekipa, 12 odbojkaških i boćarskih sastava, 17 košarkaških timova te 22 natjecatelja u disc golfu. Osim domaćih sportaša, najvećim brojem iz Rijeke i okolice, sudjelovale su i ekipe iz Slovenije i Austrije, a bogati popratni sadržaj omogućio je zabavu i ostalim posjetiteljima svih uzrasta.

Vikend kasnije, u nedjelju 27. kolovoza, održano je šesto Vertikalno lice Platka namijenjeno zaljubljenicima u brdsko trčanje i biciklizam. Događaj je okupio 250 sudionika, a dok su trkači uživali u raznovrsnom terenu i lijepim krajolicima u tri trail utrke, biciklisti su odmjerili snage na dorađenoj XCO stazi.

Ova sportska događanja provode se u okviru programa Sva lica Platka, a kako je cilj jačanje svijesti o važnosti zdravog života te promicanje zaštite okoliša i održivog razvoja – podršku im već tradicionalno daje i JGL.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.