Karmen Šilić

Specijalist za grupu artikala

O meni…

Rođena sam i odrasla u Rijeci, točnije u Kostreni. Završila sam Salezijansku klasičnu gimnaziju, Opći smjer za sportaše, gdje sam trenirala sinkronizirano plivanje. 2009. godine u Rijeci sam diplomirala Ekonomiju. Majka sam dvije curice (3 i 5 godina). U JGL – u radim nepune dvije godine na poziciji Specijalist grupe artikala u odjelu Centralne nabave. 

O jednom mom radnom danu…

Nakon jutarnje rutine (ustajanja, doručka, spremanja sebe i djece i puštanje djece u vrtiću) – nakon što se ponekad osjećam kao da sam otrčala maraton (oni s malom i vrtićkom djecom znati će o čemu pričam) stižem na posao u 08.00 i kreće moj radni dan. Otvaram kompjuter, čitam  i odgovaram na mailove, razno razne upite internih i vanjskih korisnika, a sve vezano uz narudžbu robe, isporuke, plaćanja, račune, šifriranje materijala, kreiranje zahtjevnica i dr. Također odrađujem i pratim sve aktivnosti vezane uz naručivanje robe (od narudžbe do isporuke i fakturiranje istih). Tempo je vrlo intenzivan, pa zahtjeva i mali predah -  oko 11.30h vrijeme je za obrok i pauzu uz kavu, nakon čega nastavljam dalje do 16.00. 

O izazovima na poslu…

Moje radno mjesto je vrlo kompleksno i njegov sastavni dio uključuje puno komunikacije, vanjske i interne, uz konstantne redovne dnevne zadatke, što znači puno multitaskanja – sreća moja žena sam, pa se s tom vještinom rodimo!  Iako, svaki dan je svojevrsni izazov i svaki dan učim i trudim se što bolje odraditi posao – jedan od načina je i određivanje prioriteta. Još jedan izazov s kojim se susrećem je suradnja s puno različitih ljudi, s njihovim radnim navikama, različitim načinom komunikacije i ophođenja – sve je to svojevrstan izazov – prevladavam ga tolerirajući različitosti među pojedincima. 

O timskom okruženju…

Budući da sam oduvijek radila u svojevrsnom timu, to mi uistinu nije nikakav problem. Smatram se vrlo komunikativnom i prilagodljivom osobom koja zna funkcionirati u timu i mislim da svojim karakterom i drugačijom perspektivom mogu doprinijeti timu. 

O motivaciji prema radu…

Najviše me motivira vrlo zdrava radna okolina – super ljudi s kojima radim, kolege i moj nadređeni,  koji me svaki dan inspiriraju da budem što bolja u onom što radim. 

O radu u JGL – u … 

Ovdje se moj trud, rad i zalaganje cijene. Poštuje me se kao radnika (uvažavaju se moja mišljenja, komentari, ideje), ali i kao čovjeka, ženu koja ima obitelj i (trenutno) malu djecu –  postoji razumijevanje za nenadane izostanke, koji su često uzrokovani trenutnom situacijom (Covid 19), ali i samom činjenicom da mala djeca koja idu u vrtić su nerijetko podložna raznim bolestima. Brzom prilagodbom na raznorazne vanjske utjecaje JGL omogućuje radnicima bolju radnu okolinu i zadovoljnije okruženje. Također, ovdje  je vrlo značajno ulaganje u zaposlenike koje se ovdje provodi kroz razne seminare, webinare, edukacije, ali isto tako važno je i emocionalno stanje zaposlenika – provode se razne ankete, ali i omogućuju radionice takvoga tipa – također vrlo potrebne u ovom izazovnim vremenima. Raznorazni benefiti i nagrađivanje uspjeha  vrlo su značajni i neusporedivo veći nego kod većine drugih poslodavaca. 

O želji za novim znanjima…

Želim više znati o optimizaciji uloženog truda i realizaciji te kako efikasnije odrediti prioritete. Isto tako, želim naučiti biti čvršća i odlučnija u svojim stavovima, proaktivna i što objektivnija  u donošenju strateških odluka. I svakako – težim usklađivanju svih privatnih i poslovnih obaveza s što manje stresa. 

O mojim hobijima…

Budući da imam dvoje male djece i muža koji radi 12h dnevno, vremena za svoje hobije imam vrlo malo jer sve svoje slobodno vrijeme nastojim posvetiti njima (djeci) koja me u ovoj trenutnoj fazi još jako trebaju. No, kako se kaže - ˝Sretna žena (majka) = sretna obitelj˝, pa za dobrobit svih nastojim tu i tamo ukrasti malo vremena za sebe i odem na trening (tae bo, zumba) ili se isplesati (salsa partyi) – ples je moj nadraži hobi koji me puni pozitivnom energijom. 

O uspjesima i zadovoljstvu…

Moj najveći uspjeh su moja djeca i konstantno odgajanje i stvaranje dva čovjeka  - u svakom smislu te riječi. Svakako jednim od svojih većih uspjeha smatram svoj rast i razvoj u karijeri, moj poslovni put kojim sam prolazila bio je vrlo izazovan i to me je na određeni način definiralo kao osobu u privatnom i poslovnom svijetu. a radi toga sam danas takva kakva jesam. Ja sam borac, vječni optimist i mišljenja da osmjeh i lijepa riječ otvaraju sva vrata. Prepreke me ne zaustavljaju, one me tjeraju da idem dalje. Što te ne ubije, ojača te. Zadovoljstvo mi pružaju male stvari jer život čine  upravo sitnice  – osmijeh moje djece, sreća mojih najbližih,  spoznaja da sam nekome uljepšala dan ili pomogla na bilo koji način, uspješno odrađen projekt ili zadatak… 

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.