Kristina Nežić

Voditelj laboratorija kontrole kvalitete

O meni…

U JGL – u sam se zaposlila krajem 2014. godine, odmah po završetku studija Prehrambenog inženjerstva na Prehrambeno – biotehnološkom fakultetu u Zagrebu. Zaposlena sam u odjelu Kontrole kvalitete, prvo kao Specijalist Kontrole kvalitete, a odnedavno kao Voditelj laboratorija Kontrole kvalitete.

O izazovima u poslu…

Iako naizgled rutinski, posao u Kontroli kvalitete izrazito je dinamičan. Svaki radni dan donosi nove izazove u koordinaciji i planiranju analiza. Bez obzira na obim posla i kratke rokove, kao i promjene koje sa sobom nosi vrijeme pandemije, u odjelu vladaju dobra radna etika i prijateljska atmosfera što znatno olakšava prevladavanje svih prepreka.

O timskom okruženju…

Timski rad jedna je od temeljnih vrijednosti JGL - a te je samim time duboko ukorijenjena kako unutar, tako i između odjela. Osjećaj pripadnosti u JGL – u očituje se u zajedničkoj odgovornost i međusobnom povjerenju u cilju ostvarenja zajedničkih ciljeva.

O motivaciji prema radu…

Veliko zadovoljstvo pronalazim u svojoj radnoj okolini. Vesele me i motiviraju zajednički uspjesi mog tima, koji svakodnevno dokazuje kako je sve moguće uz malo pozitivne energije i udruženje zajedničkih snaga.

O želji za novim znanjima…

Volim učenje i suočavanje s novim izazovima, smatram da je to važan segment osobnog napretka. S obzirom na nedavnu promjenu pozicije, trenutno težim usvajanju menadžerskih znanja i vještina.

O mojim hobijima…

Interesa i hobija kod mene definitivno ne fali. Uz rekreativne sportove (odbojka, trčanje), alternativnu glazbu, kinematografiju i fotografiju, velik sam zaljubljenik u prirodu, stoga nastojim što češće slobodno vrijeme provoditi u planini.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.