Nabava

U današnjem, izazovnom tržišnom okruženju u kojem je smanjenje troškova imperativ, sustav nabave ima značajnu ulogu. Nabava je strateška poluga koja upravljanjem dobavljačima pomaže rukovodstvu tvrtke upravljati ukupnom potrošnjom.

S obzirom na to da je kvaliteta u farmaceutskoj industriji imperativ, JGL-ovi dobavljači moraju zadovoljavati visoke standarde. Svi materijali i usluge nabavljaju se isključivo od odobrenih dobavljača koji zadovoljavaju sve zahtjeve Dobre farmaceutske prakse.

Odabir i odobrenje novog dobavljača složen je i dugotrajan proces koji započinje nadzorom i razumijevanjem procesa kvalitete potencijalnog dobavljača. Osim inicijalne provjere, i novi i dugogodišnji dobavljači redovito prolaze nadzore u kojima se, osim sustava kvalitete, procjenjuje njihovo cjelokupno poslovanje.

Pritom, s obzirom na dugogodišnju usmjerenost tvrtke društveno odgovornom poslovanju, od naših partnera očekujemo posvećenost zaštiti okoliša, zdravlju i sigurnosti zaposlenika, kao i svih dionika njihovih poslovnih aktivnosti. Tvrtke koje primjenjuju načela društveno odgovornog poslovanja imaju prednost pri odabiru, a za naše ključne dobavljače to je nužan preduvjet.

Osim kroz formalne revizije i upitnike koje redovito šaljemo dobavljačima, njihovu društvenu odgovornost procjenjujemo kroz svakodnevni rad i kontakte. Odnose s partnerima gradimo na povjerenju, međusobnom razumijevanju te uzajamnom poštivanju želja i potreba. Stvaranje partnerskog odnosa stvara preduvjete za poštivanje rokova isporuke, održive i korektne cijene te kvalitetu proizvoda i usluge.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.